levering & Herroepingsrecht

Levertijden

Ingang levertijd

De levertijd gaat in op het moment dat alle gegevens en de betaling zijn ontvangen. Dit betekent dat wanneer je met iDeal betaalt, wij in 99% van de gevallen direct kunnen starten met de behandeling van jouw order. Bij vooruitbetaling via een bankoverschrijving kan het zijn dat jouw betaling later bij ons geregistreerd wordt, en de verzending pas later kan plaatsvinden.

levertijd

Normaliter word de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd, M.U.V. producten die op bestelling worden gemaakt en producten die niet op voorraad zijn. omdat wij afhankelijk zijn van onze verzendpartners kunnen wij geen garantie geven dat uw bestelling binnen de hierboven gestelde termijn word geleverd.


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor tarieven raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@robinsecten.nl (Gaarne "herroeping" in het onderwerp vermelden) of deze Link. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.